MENÜ
Anasayfa Güncel Yerel Eğitim Spor Ekonomi Sağlık ASAYİŞ
Firma Rehberi Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Foto Galeri Videolar Yazarlar
KÜNYE İLETİŞİM
SON DAKİKA
Anasayfa Güncel Ayşe Teyze’nin Feryadı Umuda Dönüştü: Devlet ve Millet Gülnar’da El Ele
Güncel
44 kez okundu.

Ayşe Teyze’nin Feryadı Umuda Dönüştü: Devlet ve Millet Gülnar’da El Ele

Mersin’in Gülnar ilçesinde kurt saldırısı sonucu tüm hayvanlarını kaybeden Ayşe Barut’un gözyaşları, devletin şefkati ve hayırseverlerin yardımıyla dindi. O yürek burkan feryat, yerini teşekkür ve umuda bıraktı.

Yayınlanma Tarihi : 05 January 2026, 00:00
Abone Ol
Ayşe Teyze’nin Feryadı Umuda Dönüştü: Devlet ve Millet Gülnar’da El Ele

Mersin’in Gülnar ilçesinde kurt saldırısı sonucu tüm hayvanlarını kaybeden Ayşe Barut’un yürek yakan feryadı, devletin şefkati ve hayırseverlerin desteğiyle yerini umuda bıraktı.

Gülnar’ın Bereket Mahallesi Çakal İni mevkisinde yaşanan olayda, Ayşe Barut’a ait 19 keçi kurtların saldırısı sonucu telef olmuştu. Tek geçim kaynağı olan hayvanlarının başında yaktığı ağıt, sosyal medyada kısa sürede yayılarak tüm Türkiye’yi derinden etkilemişti.

Devlet ve Millet Harekete Geçti

Ayşe teyzenin sesini duyan devlet kurumları ve duyarlı vatandaşlar vakit kaybetmeden harekete geçti. Yapılan ziyaretler, sağlanan maddi destekler ve hayırseverlerin katkılarıyla Ayşe Barut’un uğradığı zarar el birliğiyle karşılandı.

Boş Kalan Ağılı Yeniden Doldu

Gösterilen dayanışma sayesinde Ayşe teyzenin boş kalan ağılı yeniden hayvanlarla doldu. Yaşadığı acının ardından yalnız olmadığını gören Ayşe Barut’un gözyaşları, bu kez mutluluk ve teşekkürle aktı.

Ayşe teyze ve ailesi; başta devlet kurumları olmak üzere, destek veren tüm hayırseverlere ve dualarıyla yanlarında olan Mersinlilere teşekkür etti.

Mersin, zor günlerde kenetlenmenin ve kardeşliğin en güzel örneklerinden birini daha sergilemiş oldu.

😀
Beğendim
😍
Bayıldım
🤔
Komik
😐
Beğenmedim
😢
Üzgünüm
😡
Kızdım

Yorum Gönder

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!